Pretraga

Dobro došli

Opština Plav

U službi građana

Potpisan Memorandum o saradnji između Ženskog odborničkog kluba SO Plav i međunarodne organizacije Zavoda KROG iz Slovenije

Danas je u Plavu potpisan Memorandum o saradnji između Ženskog odborničkog kluba SO Plav i medjunarodne organizacije Zavoda KROG iz Slovenije.

Cilj Memoranduma je između ostalog da zajedničkim snagama radimo na poboljšanju rodne ravnopravnosti u svim sferama života, kao i obezbjeđivanju kapaciteta za razvoj pozitivnog društvenog stvaralaštva s akcentom na osnaživanje javnih ustanova.

Predsjednik Skupštine Alen Balić je prisustvovao potpisivanju i istakao:

,,Predstavlja mi posebnu čast i zadovoljstvo

Da vam poželim dobrodošlicu u ime Skupštine opštine Plav i u svoje ime, a ujedno i da vam se zahvalim što ste upravo naš Ženski odbornički klub prepoznali kao potencijalnog partnera u implementaciji rodne ravnopravnosti, ali i ostalih aktivnosti koje zajednički planirate da sprovedete.

Posebno želim da istaknem da su u ovom mandatu Skupštine svi odbornici i odbornice spremni da naprave iskorak u vidu aktivnosti i rada u svim oblastima, a sve to kako bi opravdali povjerenje dobijeno od građana. Upravo iz jedne takve aktivnosti formiran je i Ženski odbornički klub, kojeg čine sve odbornice iz svih političkih partija čime pokazujemo širinu i spremnost da. Zajednički poboljšamo kvalitet života naših građanki i građana. Time pokazujemo da nepravedno važimo za malu sredinu, koja ne brine dovoljno o rodnoj ravnopravnosti. Vjerujem da će potpisivanje današnjeg Memoranduma biti samo početak uspješne i duge saradnje sa vašom organizacijom.”

Kopredsjednica ŽOK-a Merida Mehmedović je takođe poželjela dobrodošlicu predstavnicama KROG-a, ne krijući zadovoljstvo što započinjemo jednu sjajnu saradnju. Upoznala je gošće sa ciljevima, sprovedenim aktivnostima Kluba, ali i sa akcionim planom gdje možemo potpisanu saradnju zajedničkim djelovanjem i potvrditi.

Sastanku su prisustvovali: direktorica Zavoda KROG Emina Hadžić, Milica Kravić Aksamit menadžerka u Zavodu KROG, predsjednik Skupštine Alen Balić, odbornice SO Plav Amila Pupović, Hurijeta Pejčinović, Sabina Kolašinac i Merida Mehmedović.

 

 

 

 

 

 

Korisni linkovi

Kontakt

Opština Plav

Čaršijska b.b. Plav

84325 Crna Gora


+382 51 251 420

kabinet@plav.me

Copyright © 2024 Opština Plav • Sva prava zaštićena.