Pretraga

Dobro došli

Opština Plav

U službi građana

Predsjednik Opštine Plav, Orhan Šahmanović, i predsjednik SO Plav, Izet Hadžimušović, obišli su gradilište hotela „Plavsko jezero“. Obilasku su prisustvovali i vlasnici hotela Flamur – Nino i Hajra Mushkola.

Predsjednici Opštine i SO Plav obišli su o gradilište i upoznali se sa planovima vlasnika koje će  sprovesti u naredne dvije godine kao i investicije koje je spreman da uloži u oba hotela. Spremni smo da uložimo preko dva miliona i da otvorimo preko trideset radnih mjesta istakao je vlasnik hotela „Plavsko jezero“. Cilj nam je da tzv „Stari hotel“ što prije stavimo u funkciju a na „Novom hotelu“ će biti izvršena zamjena krovne konstrukcije kao i zamjena postojeće stolarije naglasio je vlasnik.

Predsjednik Šahmanović je istakao da se radi o značajnoj investiciji u turizam koja ima veliki značaj za opštinu Plav. Vjerujem da će hotel biti dobar podsticaj za razvoj cjelokupnog kraja i valorizaciju turističkog potencijala kojim opština Plav raspolaže, a bez ugostiteljskih kapaciteta nema ni turističkog prometa u nekom mjestu, zaključio je Šahmanović.

Kontakt

Opština Plav

Čaršijska b.b. Plav

84325 Crna Gora


+382 51 251 420

kabinet@plav.me

Copyright © 2024 Opština Plav • Sva prava zaštićena.