Pretraga

Dobro došli

Opština Plav

U službi građana

Alen Balić izabran za predsjednika Skupštine opštine Plav

Alen Balić izabran za predsjednika Skupštine opštine Plav

Na danas održanoj konstitutivnoj sjednici  Skupštine opštine Plav za predsjenika Skupštine izabran je Alen Balić.

Prijedlog za izbor Balića podnijeli su odbornici koalicije „Zajedno,pobjednički za Plav“ ,Demokratska partija socijalista,Socijaldemokrate i Socijaldemokratska partija.

Za njegov izbor glasalo je 18 odbornika,5 je bilo uzdržano dok 7 odbornika nije prisustvovalo sjednici .

Novi predsjednik lokalnog parlamenta, Alen Balić svećano se obavezao da će funkciju predsjednika Skupštine opštine Plav obavljati u skladu sa Ustavom, Zakonom i Statutom opštine Plav.

„Želim se zahvaliti svim odbornicima koji su mi pružili svoje povjerenje i podršku, te obećavam da ću raditi naporno kako bih ispunio očekivanja naših građana.

Kao predsjednik Skupštine opštine, moj prioritet će biti unapređenje rada skupštine i saradnja među svim političkim strankama. Radit ću na tome da se u skupštini razvije otvoreni dijalog i da se donose odluke koje će biti u interesu svih naših sugrađana.

Želim naglasiti da samo zajedničkim naporima možemo unaprijediti našu lokalnu zajednicu i stvoriti bolje uslove za život svih nas u opštini Plav“ istakao je Balić.

 

BIOGRAFIJA Predsjednika skupstine  

 

Balić Alen je rođen dana 12.10.1982.godine, u Plavu, diplomirani ekonomista, oženjen, otac troje djece.Član je DPS-a Crne Gore i potpredsjednik Opštinskog odbora DPS Plav i član IO DPS Plav.Od 2010.godine do 2019.godine obavljao poslove Savjetnika za sport i kulturu u Opštini Plav, potom je od 2019 do 2022.godine obavljao poslove Pomoćnika Sekretara za oblast sporta i kulture. Dalje, poslove VD Sekretara sekretarijata za lokalnu samoupravu u Opštini Plav obavljao od 2022, dana 12.04.2023.godine izabran za predsjednika Skupštine Opštine Plav.

Povezane vijesti


Predsjednik Opštine Plav podržao inicijativu gradonačelnice Sarajeva

Predstavljene mogućnosti studiranja na vojnim akademijama u Republici Turskoj

Čestitka povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana

Održana panel diskusija “Prokletije – između razvoja i zaštite”

Opština Plav

Čaršijska b.b. Plav

84325 Crna Gora


+382 51 251 420

kabinet@plav.me

Copyright © 2024 Opština Plav • Sva prava zaštićena.