Pretraga

Dobro došli

Opština Plav

U službi građana

Međunarodni republikanski institut organizovao obuku zaposlenih u Plavu

Međunarodni republikanski institut organizovao obuku zaposlenih u Plavu

Dvodnevni trening organizovan od strane Međunarodnog republikanskog instituta (IRI) na kojem učesnici imaju priliku da uče od stručnjaka iz oblasti dobrog upravljanja i da kroz praktične vježbe i simulacije usvoje nova znanja održava se 8-9. marta u Plavu.

Zahvalivši IRI-ju na organizaciji treninga predsjednik Opštine Plav Nihad Canović istakao je da trening na temu “Jačanje kapaciteta i procesa dobrog upravljanja” program koji je osmišljen da pomogne lokalnim zvaničnicima, organizacijama civilnog društva i drugim zainteresovanim stranama u Plavu da razviju vještine i znanja neophodna za promovisanje prakse dobre uprave i jačanje demokratskih institucija.

Takođe, naveo je da je Opština Plav među prvim lokalnim upravama u Crnoj Gori koja je sa IRI-jem potpisala memorandum kojim je definisana obuka kadrova, te je izrazio zadovoljstvo što će se na odgovorajući način promovisati transparentnost, otvorenost i odgovornost za koju se sama institucija Opštine Plav i zalaže, zaključio je.

Međunarodni republikanski institut (IRI) je neprofitna, nestranačka organizacija koja radi na unapređenju slobode i demokratije širom svijeta. Jedan od načina na koji IRI ostvaruje ovu misiju je organizovanje programa obuke i inicijativa za izgradnju kapaciteta čiji je cilj poboljšanje upravljanja i demokratskih procesa u zemljama širom svijeta.

Povezane vijesti


Predsjednik Opštine Plav podržao inicijativu gradonačelnice Sarajeva

Predstavljene mogućnosti studiranja na vojnim akademijama u Republici Turskoj

Čestitka povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana

Održana panel diskusija “Prokletije – između razvoja i zaštite”

Opština Plav

Čaršijska b.b. Plav

84325 Crna Gora


+382 51 251 420

kabinet@plav.me

Copyright © 2024 Opština Plav • Sva prava zaštićena.