Pretraga

Dobro došli

Opština Plav

U službi građana

Opština Plav podržala učešće mladih sugrađana na Festivalu “Ritam Evrope” na RTCG-u

Opština Plav podržala učešće mladih sugrađana na Festivalu “Ritam Evrope” na RTCG-u

Djeca i mladi iz Plava biće u prilici da tokom 2023. godine učestvuju u televizijskom programu “Crna Gora u ritmu Evrope” na Radio Televiziji Crne Gore gdje će pored predstavljanja i usavršavanja svojih talenata u pjesmi i plesu, promovisati opštinu Plav, ali i neku od ambasada zemalja Evrope, Evropske unije, Australije ili Izraela.

Predsjednik Opštine Plav Nihad Canović ozvaničio je saradnju i učešće opštine Plav u ovom televizijskom formatu ugostivši koordinatorku Saidu Čikić i člana organizacije “Ritam Evrope” Nenada Jeremića zajedno sa sekretarom lokalne uprave u Opštini Plav Alenom Balićem.

Najveće muzičko takmičenje ovog tipa u Evropi osmišljeno je u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih na opštinskom i regionalnom nivou, kao i drugim evropskim dokumentima koji tretiraju tematiku mladih. Pored toga što ima za cilj podsticanje, razvijanje, prepoznavanje i očuvanje mladih talenata u Crnoj Gori, ova manifestacija promoviše interkulturalnost, toleranciju, rodnu ravnopravnost, poštovanje ljudskih prava, različitosti, saradnje i cjeloživotnog učenja.

Povezane vijesti


Predsjednik Opštine Plav podržao inicijativu gradonačelnice Sarajeva

Predstavljene mogućnosti studiranja na vojnim akademijama u Republici Turskoj

Čestitka povodom nastupajućeg mjeseca Ramazana

Održana panel diskusija “Prokletije – između razvoja i zaštite”

Opština Plav

Čaršijska b.b. Plav

84325 Crna Gora


+382 51 251 420

kabinet@plav.me

Copyright © 2024 Opština Plav • Sva prava zaštićena.